3 ianuarie 2023

căsuța ...

7 comentarii:

kwarkito spunea...

such a beautiful light !!! I wish a happy new year

florin spunea...

thank you very much!

Daniela spunea...

Lumină lină, leac divin...

florin spunea...

mulțumesc frumos! se spune că fiecare fotografie musai să aibe un subiect, trebuie să recunosc că de foarte multe ori nu pot scoate în evidență un anumit subiect (ce poți aștepta de la un amator?), așa că mă străduiesc ca ”subiectul” fotografiei să fie lumina.
inițial titlul blogului meu era ”... and there was Light” (...și a fost Lumină), o traducere a unui verset din cartea Facerii: ”Şi a zis Dumnezeu: "Să fie lumină!" Şi a fost lumină.” mi-am dat seama pe parcurs că nu multă lume a înțeles mesajul, așa că am schimbat de ceva vreme titlul. lumina face totul și Dumnezeu a făcut lumina ...
sus să avem inimile!!

Daniela spunea...

Exact asta m-a izbit și pe mine la această fotografie, lumina. De aceea nici nu am putut lăsa un alt cuvânt decât "Lumină lină, leac divin". Știu că am mai scris asta și la altă fotografie, dar asta îmi inspiră când mă uit la această fotografie: Lumina. Și nu în sensul abstract al cuvântului, ci în sensul de lumină tămăduitoare.
Foarte inspirat titlul inițial al blogului. Dar, îmi place mult și titlul actual. Este mai personal și poate mai intim. Dezvăluie puțin din condimentul frământării, al suferinței, fără de care artistul rămâne fotograf.
Iertare, dacă bat câmpii! :)

Daniela spunea...

"Omul este pelerin pe acest pământ, dar lumina pe care o adună în traista sufletului său rămâne pentru veşnicie!" (Părintele Cleopa)

florin spunea...

mulțumesc frumos!