13 ianuarie 2023

oglindiri ...

4 comentarii:

Daniela spunea...

Absolut fabuloasă această oglindire. Parcă ar fi o bătrână care se privește în oglindă și se vede tot tânără. Pentru că de fapt, în interiorul nostru nu simțim anii care au trecut peste noi.

florin spunea...

mulțumesc frumos! da, îmi place mult interpretarea ta, uite așa mai descopăr și eu ce am vrut să spun defapt cu fotografia mea. musai să recunosc că atunci când fotografiez nu mă gândesc deloc la temă, la subiect, pur și simplu îmi place ceea ce văd și ... ”pun în ramă”, doar când le prelucrez sau abia după multă vreme mă gândesc la ce spune acea imagine. nu am studii în fotografie, nici măcar un banal curs de inițiere în arta foto nu am făcut, totul vine din dragostea pentru frumos, pentru ordine, totul vine de la Dumnezeu până la urmă. da, am studiat puțin tehnica fotografică (pe yt), pentru că în fotografie e nevoie și de puțină tehnică, pe lângă talantul primit. așa am descoperit că anumite reguli în fotografie ajută mult privitorul să înțeleagă imaginea și la urmă să o aprecieze. te uiți la o fotografie și zici că-i faină dar nu știi de ce, are ea ceva acolo care îți merge la suflet.
nici eu nu-mi dau seama cum au trecut anii, încă sînt copil, cu bune cu rele, în ciuda firelor albe :)
pace și bucurie!!

Daniela spunea...

Nu aș fi crezut... Cu atât mai mare este meritul tău pentru ceea ce vedem aici.

„Când nu mai eşti copil, ai murit de mult.” Constantin Brâncuşi

florin spunea...

mulțumesc mult pentru aprecieri! dar eu zic că tot meritul este al lui Dumnezeu ... inspirația de la El, transpirația de la mine :)